There was an error in this gadget

February 17, 2017

LA'SOUL Diamond White Hydration Sleeping Mask

Diamond White Hydration Sleeping Mask

Moisturizes your skin while you sleep 😄

4 Major Function:
• Brightening and reduce dark spots and scar
• Improve overall skin hydration level
• Nourish and soften your skin
• Repair damaged skin with adequate moisture to the skin and reduce the formation of fine lines

Natural Skincare Ingredients:

• Beta Glucan - repair skin damage, provide sufficient nutrients and moisture to the skin to reduce the formation of fine lines.

• Lavender Essential Oils - reduce dark spot formation and scar.

• Amino Acids - nourish and soften the skin.

• Hyaluronic Acid - moisturize, maintain and locked hydration to the skin. Increase skin moisture in all aspects.

• Vitamin B3 - Brighten skin, effectively inhibit the formation of melanin

Whatsapp Jy 0128233318
Thank you..

LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM

"Magic Makeover QQ Cream"
Rapidly Flawless makeup

Magic makeover QQ cream is unique and most popular product in South Korea, variety of natural ingredients are extracted to develop this magic makeover QQ cream. It is a good concealer, broad spectrum sunscreen, anti-aging effect, even skin colour tone, minimize pores, easy to makeup and have a good moisturizing effect.

Charateristic of Magic Makeover QQ Cream -
QQ cream is designed for ladies that do not love. It's product features include:

• QQ cream is most suitable to girl whom do not like make-up. After used, skin will look more natural, even skin tone, shiny, effectively hide blemishes, fine lines and pores, yet will not hinder skin respiration and not clog pores

• Chamomile flower extract, rosemary extract, arbutin, adenosine and hyaluronic acid able to help skin repair and prevents the formation of dark spot and pigmentation.

• La'Soul magic makeover QQ cream is developed from pure plant extract, and are highly effective in sun protection with SPF 50 and PA+++ , without any chemical ingredients.

• Even persistently continuous sweating under a heat weather, will remains the skin colour even and uniform.

• QQ cream effectively improves fine lines around the eyes and mouth area.

• Magic Makeover QQ Cream suitable for all skin types, especially aging, flabby and dull skin.

For more information/ Order please contact us
012 8233318 Jy.
Thank you  🤗

LA'SOUL Acne No More Dual Solution

"Acne No More" Dual Solution 😄

4 Benefits:
• Anti-inflammatory - Licorice extract has anti-inflammatory properties that reduce skin irritation

• Long Lasting Natural Coverage - Apply powder spot to blemishes area for long lasting natural coverage that bled in seamlessly with the skin. Can even cover Melasma and freckles.

• Great For Acne Prone Skin - Specially formulated Acne No More Dual Solution contains tea tree which helps to relieve blemished skin.

• Blemish Care - Vitamin C derivatives lighten blemish spots while improving skintone.

For more information/ Order
please contact us at 0128233318 Jy.
Thank you.

February 13, 2017

Healing Crisis When Taking SNE & Beutskin

Possible HEALING CRISIS WHEN TAKING SNE & Beutskin Essence

Kenapa makan Beutskin jerawat makin banyak keluar? Ada keluar ruam? Pening? Keputihan makin banyak? Dan ada yang kulit makin gelap?

Pernah mengalami masalah di atas?? Jangan risau…semuanya bukan negative effect..tapi ia dipanggil HEALING CRISIS / KESAN PEMULIHAN@RAWATAN.

Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan, SNE Kapsul atau Beutskin ( serta produk suppliment yang lain). Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan ini.

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dan sekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh. SNE Kapsul berfungsi untuk memperbaiki sel rosak dan membina sel2 baru.

Semua proses penyembuhan bermula dari dalam badan dan akan kelihatan pada bahagian luar badan. Pada peringkat awal, tisu2 dan sel2 di dalam badan mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil SNE Kapsul atau Beutskin ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya. Semua kesan rawatan adalah berbeza antara individu. Bergantung kepada sejauh mana antibodi dan kandungan toksin dalam badan. Ada individu hanya mengalami healing crisis ini 2-3 hari, ada yang sebulan, 3 bulan, dan ada yang memakan masa 6 bulan.

Antara tanda yang mungkin dialami pada peringkat permulaan termasuklah :

sakit atau pening kepala
ruam kulit
demam/tak sedap badan
bisul atau kudis
sembelit
cirit birit
perut berangin
letih atau kepenatan
berdebar
cepat marah
selsema atau batuk (kahak yang banyak)
demam
jerawat keluar lebih banyak dari biasa
**ataupun mengalami gejala penyakit yang sedia ada menjadi semakin ketara**

Untuk membantu anda mengatasi simptom-simptom kesan pemulihan adalah dinasihatkan agar:

Mendapat rehat yang mencukupi. Badan kita berada dalam keadaan tertekan di kala pembersihan toksid maka rehat yang mencukupi adalah amat penting untuk membantu badan mengeluarkan toksid tersebut.

Minum air dengan banyak. Ini kerana air merupakan bendalir yang akan membawa toksid-toksid keluar dari badan melalui perpeluhan, air kencing atau pun najis. Air juga penting untuk pembersihan organ buah pinggang.

Elakkan makanan yang mempunyai protein dan lemak yang tinggi. Ini kerana ketika proses pembersihan toksid, ianya memerlukan paras tenaga badan yang optima. Protein dan lemak pula memerlukan tenaga yang lebih bagi menghadamkannya dan secara tidak langsung akan mengganggu keperluan tenaga yang digunakan untuk pengeluaran toksid.

Makan makanan yang segar, berzat dan mudah hadam. Ini membantu badan bagi keperluan terhadap nutrisi untuk membantu memproses bahan toksid dan mengeluarkannya.
Lebihkan juga memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai nutriens yang amat di perlukan badan.

Elakkan dari memakan makanan yang mempunyai bahan kimia spt bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
Kekalkan kebersihan kulit yang sempurna. Ini akan memudahkan toksid keluar dari liang perpeluhan.
Berus kulit badan dengan berus badan yang lembut. Ini sebenarnya merangsang sistem limfatik dan pengaliran darah di bahagian kulit.

Mandi dengan air suam. Ini menggalakkan pembukaan pori-pori kulit bagi mengeluarkan toksid yang perlu di bebaskan.
Bersenam. Ini membantu meningkatkan metabolisme badan yang membantu mengeluarkan toksin dari badan.
Boleh juga amalkan bersauna. Bersauna mampu membuang toksin dalam badan melalui peluh yang keluar ketika bersauna.
MACAMANA NAK CEPATKAN KESAN HEALING CRISIS NI?

Untuk mempercepatkan pemulihan akibat healing crisis, boleh amalkan memakan SNE Kapsul 2 bj pagi dan 2 biji malam. SNE Kapsul akan mempercepatkan proses pembuangan toksin. Boleh juga menyapu SNE kapsul pada tempat bermasalah ( luka/ruam/jerawat) untuk kesan lebih cepat.

Sebagai kesimpulan, bolehlah kita rumuskan bahawa krisis pemulihan sebenarnya merupakan suatu fenomena yang berfaedah kepada badan kerana ianya merupakan petanda pembersihan badan dari toksid yang terkumpul. Jangan sesekali menghentikan pemakanan tambahan yang di ambil. Badan yang bersih dari toksid akan berfungsi dengan lebih optima dan seterusnya akan menjurus kepada keadaan kesihatan yang kita impikan.

Badan yang bebas toksin akan menyerap nutrein dari Beutskin dengan lebih optima dan pastinya kesan yang diingini akan lebih cepat.

February 9, 2017

VALENTINE'S DAY PROMOTION

Love is in the air!...
❤❤❤Valentines' Day Promotion❤❤❤
                 ❤️30%DISCOUNT!!❤

1x LA'SOUL Hydralift O2 Cleansing Foam
1x LA'SOUL Magic MakeOver QQ Cream (Light/ Ultra)
1x LA'SOUL Diamond White Hydration Sleeping Mask

ONLY RM247!!
(Normal price RM324)

Add RM50 only untuk daftar diri sebagai VVIP MEMBER dan nikmati kelebihan sebagai VVIP Member 😍😍😍

Order  now! 😍😍😍💝💝💝💝💝💝

Pm/ Wa 012 823 3318 💎Jy💎

Pm/ Wa 012 823 3318 💎Jy💎

Pm/ Wa 012 823 3318  💎Jy💎

Lihat testimoni2 #LASOUL disini :
jyonsh.blogspot.com

#READYSTOCK

January 30, 2017

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SNE MARKETING

==================
AGENT Diperlukan
DROPSHIP Diperlukan
STOKIS Diperlukan
==================

Ya! Kami nak kongsi peluang...
Kepada yg betul-betul Serius Nak TambahPENDAPATAN

Terutamanya;

SuriRumah
PelajarKolej
Penganggur
Cari peluang

Kami akan ajar buat TAMBAH PENDAPATAN;

RM 1,000 - RM 2,000
(senang jer....just copy and paste jer apa yang dah sediakan)

RM 5,000 - RM 10,000
(kami akan guide.....step by step apa yang kami dah ajar nanti)

✅ Ada MENTOR yang akan guide
✅ Ada support group 24/7
✅ Bahan iklan, gambar, ayat dan testimoni disediakan....(Copy paste jer)
✅ Personal coaching dan training centre disediakan
✅ Produk Terbukti 100% Berkualiti & ada kelulusan KKM
✅ Produk dari Korea yg dibawakan khas oleh SNE Marketing shj.
✅ Syarikat SNE Marketing sudah berada di pasaran sejak 2003 lagi.
✅ LA'SOUL dah dapat awards peringat produk paling cepat cepat nampak kesan dan testimoni berjaya terbanyak 😍😍😍
✅ Kami ajar cara promote guna ONLINE dan OFFLINE

🚨🚨 PEMBAYARAN bonus sehingga 63% untuk ahli SNE Marketing lebih dari keuntungan syarikat 😎😎😎 sebab itu lah ahli biasa pun mampu dapat income 4 angka sebulan dlm biz SNE LA'SOUL.

Maka RUGILAH kalau TAK NAK ambik peluang keemasan ni....sekarang

Peluang tak datang banyak kali.....so grab cepat peluang yang datang 😄😄😄

Produk LA'SOUL  masih baru.....tapi testimoni berjaya sudah lebih sejuta 😍😍😍
hari2 ada testimoni berjaya yg pengguna kongsikan 😍😍😍

Rakyat Malaysia jer ada lebih 👉 32 juta penduduk......so pasaran masih luas

Semua orang suka cantio.....so memang semua orang nak pakai skincare @ penjagaan kulit muka setiap hari..

Semua orang....even lelaki pun mahu kulit yg sihat dan cantik.....TAPI...

MASALAHNYA byk skincare yg merbahaya dan tidak selamat diluar sana...

Sebab tu LA'SOUL diwujudkan......

untuk BANTU ORANG dapatkan semula kesihatan dan kecantikan kulit wajah yang semulajadi dan selamat ......dengan harga yang mampu milik 😍😍😍

So, bila kita perkenalkan produk SNE LA'SOUL  kepada orang lain.....sebenarnya kita sedang bantu orang lain......🤗🤗🤗

Dah bersedia nak buat kebaikan?
Dah bersedia nak bantu orang lain?

WhatsaApp - Admin Jy 012 8233318
WhatsaApp - Admin Jy 0128233318
WhatsaApp - Admin Jy 0128233318

#DropshipDiperlukan
#AgentDiperlukan
#StokisDiperlukan

January 4, 2017

STOKIS SNE LA'SOUL KOTA BELUD

Berita baik untuk warga Kota Belud,
Sekarang boleh dapatkan produk SNE La'Soul dari stokis Gold kami  Amoi 013 8806363 di kedai BKB Telekomunikasi (Bangunan MDKB).

Agent & Stokis diperlukan segera untuk tampung permintaan ramai yang semakin meningkat setiap hari.