There was an error in this gadget

November 11, 2017

PANSULIN

Apa itu PANSULIN & Kenapa Perlu PANSULIN ???

Bahan utama dalam PANSULIN adalah polipeptida yang di estrak menggunakan teknologi daripada peria yang terpilih.
Polipeptida telah dipaten kan oleh beberapa negara iaitu Taiwan,  Jepun,  Switzerland,  EU,  Itaki,  Perancis,  UK dan Jerman.

Polipeptida ini merupakan satu²nya bahan selain insulin yang dapat mengikat reseptor insulin dan membuka laluan (seperti kunci) untuk membenarkan glukosa memasuki badan seterusnya digunakan oleh badan sebagai sumber tenaga.

Produk ini dijangkakan dapat membantu lebih ramai pesakit diabetis (kencing manis) type 1 dan type 2 serta Menurunkan & mengurangkan berat badan.

PANSULIN  ๐Ÿ˜

Satu-satunya minuman kesihatan yg berasaskan Ekstrak Peptida Peria yg mampu berfungsi seperti Insulin utk merawat kencing manis!!!

Pansulin juga mampu mengurangkan dan mencegah pembentukan lemak dalam badan.
Ia juga mengandungi Ekstrak Kopi Hijau dan jg 66 jenis enzim buah-buahan dan sayur-sayuran.

Fungsi Pansulin:
๐Ÿ‘‰Stabilkan gula dlm darah
๐Ÿ‘‰Melindungi sel
๐Ÿ‘‰Kurangkan Lemak 25%, membentuk tubuh langsing๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰Mencegah pembentukan Lemak 28%๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ‘‰Anti radang
๐Ÿ‘‰Membantu masalah Diabetes type 2
๐Ÿ‘‰Membantu Masalah Diabetes type 1
๐Ÿ‘‰Memperbaiki komplikasi akibat diabetes
๐Ÿ‘‰Mencegah masalah hati berlemak


Mengandung TIDAK digalakan minum

Boleh minum Usia seawal 8 tahun.

Cara Buat guna air suam atau sejuk

Menyusukan baby boleh minum tapi tidak digalakkan kecuali kalau ibu ada kencing manis

Cara minum untuk menyusukan baby : Selepas perah susu baru minum pansulin, 1 hari sekali shj.

Dapatkan PANSULIN sekarang.
Hubungi #Jy0149565112

#pansulin
#Kihoiii #membantumasalahdiabetes

September 16, 2017

LA'SOUL Korea Skincare

La'Soul Korea Skincare



Lasoul skincare from Korea are made from all natural plants ingredient with no harmful elements for the skin. Made for all skin type and even gentle enough for sensitive skin. Currently, 7 skincare products are available and the facial routine is simple and effective.

Morning = Cleanser + Toner + V serum + QQ cream
Night = Cleanser + Toner + Vserum + Sleeping mask

Special care = Peeling gel + Lifting mask (once or twice a week)

NEW PRODUCT / ACNE NO MORE DUAL SOLUTION


MEMBER PRICE RM99 / 93PV
3.5ML X 2




MAGIC MAKEOVER QQ CREAM


Click on image for bigger view.

12 wonders effects with 5 natural skincare ingredients.

Click on image for bigger view.

2x40g Twinpack RM169 (including gst) / 159pv
Single pack RM99 (including gst) / 93pv

 


LA'SOUL SKIN SECRET HYDRALIFT O2 CLEANSING FOAM


Click on image for bigger view.

15 miracles of Hydralift O2 cleansing from 5 natural skincare ingredients.



RM109 (including gst) / 100pv

LA'SOUL PLACENTA INTENSIVE TONER 


Click on image for bigger view.

RM148 / 139pv 

LA'SOUL PLACENTA INTENSIVE DEEP PEELING GEL 


Click on image for bigger view.

RM120 / 113pv 


LA'SOUL SKIN SECRET LIFTING GEL MASK

Member price (includes GST):
7pcs RM165 / 155pv
15pcs RM287 / 270pv
30pcs RM477 / 450pv




SNE's first lifting and beauty mask, formulated and made in Korea. It provides instant lifting effects, tightens loosened pores, improves skin elasticity and fills light smile lines. Long term of usage may results in improved skin elasticity, reduced wrinkles & helps in skin regeneration and rejuvenation.

It's in a gel form to promote easier and faster absorption for better results. Made from 100% plant phytoplacenta and 4 types of peptides, as well as aloe vera, that nourishes skin for cell regeneration and anti-inflammation.

Just apply the gel to your face and neck area and let it dry for 20-30 minutes. Then wash it off. Apply shamone skincare's range of face cream or SE10 Essential beauty serum.

20-30 years old : Once a week
31-45 years old : 2 times a week
46 and above : 3 times a week

Instant result can be seen on the first trial. For more info, check out the testimonies site below:
http://mabelenebeautyhouse.blogspot.com/2014/05/lasoul-first-time-users-testimonies.html

LA'SOUL DIAMOND WHITE HYDRATION SLEEPING MASK (BESTSELLER)

Retail Price RM158 / Member price RM116 (includes GST)

Protect your skin all night long

Contains vitamin B3 (whitening effect & reduce melanin formation).

Lavender extract (for anti-ageing & reduces fine lines / scars)

Hyaluronic acid (deep hydration into skin layers)

Beta glucan (repair damaged skin, provide nutrients & reduce wrinkles)

Amino acid (soft & translucent skin)

Suitable for all skin type and people with busy schedule. Just apply to face before bed and wash off the next morning.

18-25 years old : Use 2-3 times a week

Pigmentation problem, dry & dull skin, with scars : Can use every night




LA'SOUL SKIN SECRET V LIFTING SERUM


Click on image for bigger view.

Single pack Retail Price RM148 / Member price RM105 (includes GST)
Twin pack Retail price RM243 / Member price RM180 (includes GST)



La'Soul V Serum contains high concentrations of active ingredients that are age-defying such as antioxidants, peptides, and collagen to address various skin conditions such as dehydration, wrinkles, dull skin tone, etc.

5 Main functions:

1. Firming and lifting

2. Diminish fine lines and wrinkles

3. Improve radiance and skin texture

4. Reduce dark spots and uneven skin

5. Smoothens skin structure

Contains 36 types of comprehensive natural ingredients and 7 powerful ingredients for perfect contour;

Hydrolyzed collagen, Soy phytoplacenta extract, Dragon blood extract, Natural berry extract, Lecithin extract, Hibiscus extract, Fullerence, etc.

Use after cleansing and toning, can be use together with moisturiser & eye cream. (twice daily)

For age 25 and above.

FOR MORE INFO REGARDING LA'SOUL MASK RANGE, PLEASE VISIT THE OFFICIAL WEBSITE AT:
http://www.lasoulbeauty.com/

For tips on LaSoul Products, please contact us at 0149565112 Miss Jy

September 7, 2017

Rutin Pemakaian LA'SOUL Skincare

Tertanya-tanya bagaimana rutin pemakaian LA'SOUL skincare dari Korea ini? 🤔🤔

Rujukkanlah senarai yang tertera. Ini dapat membantu.. 😍😍

想知道LA'SOUL 护肤品的使用流程??🤔🤔

请参阅列表。。😍😍

September 6, 2017

Bagaimana Mulakan Bisnes LA'SOUL

Bagaimana bermula bisnes LA'SOUL?

Jadi VVIP member dengan beli 1product automatik dapat keahlian SEUMUR HIDUP(x perlu renew) dan terima voucher RM50 PERCUMA.

Guna dan nikmati kehebatan product, share dengan kawan melalui dua konsep ONLINE or OFFLINE.

Introduce 1org kawan/family ➡BONUS RM47 setiap seorang menanti.

Beli dan kumpul point(PV) peribadi + Kumpul Group PV.

Rujuk upline & belajar dapat 10 JENIS BONUS❗Anda akan jadi Usahawan yg berjaya. 💪

Pin it ❗
✔Jadi VVIP terdahulu untuk keluarga & kawan kamu sebelum mereka disambar orang! 😉😉😉

Berminat 📲📲 www.wasap.my/60149565112 #Jy

August 30, 2017

Healing Proses LA'SOUL

🌼info pengunaan produk lasoul🌼
          Jangan panik,itu normal

👦👧untuk first time menjadi sebagai pengguna LASOUL.. Sy sarankan untuk mengunakan DIAMOND SLEEPING MASK dan EXCEL TEA untuk mendetoxkan badan.. Sebab kadang dalaman dan luaran kulit kita  ada macam2 jnis masalah.. Perlu detox badan supaya mudah untuk produk Memperbaiki kulit muka kta..yang lambat dan mengalami healing process,jangan risau bersabar untuk 6bulan ya...💪💪💪.. Kerna kamu dan sy sndri akan ada yg mengalami healing process seperti d bawah:

HEALING PROCESS
================
💫Perkongsian info (4 process)

Apabila kita menggunakan produk baru yg natural@semulajadi, contohnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku...
.
🌱 1. release - singkir - pembuangan toksin @ bahan kimia - tempohnya bergantung pada individu
🍄2. relax - rehat - organ @ kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran
💐3. Revive - pulih - baik pulih sel-sel yg telah rosak akan berlaku - Dalam/luaran
🌺 4. Renew - Menganti/memperbaharui - sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan  sel-sel @ kulit baru ☀ Jika tukar produk, tidak ada perubahan dlm waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL
.
~~\ paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas..
.
~~\ Jika berhnti di bulan ke 2 bermaksud baru habis proses relax. Tak smpt pulih dan renew lagi...
.
🌻 So, dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru.... jadi bukan salah produk tapi proses tak complete sebenarnya... 🙇

Kesimpulannyaa.... konsisten dan yakin dan sabarrrrr... God willing masalah anda mampu dirawat.. 😍

Ruam @ jerawat kat muka adalah perkara biasa terutama bila pernah guna produk lain. Dia di panggil healing krisis. Healing crisis bukan hanya berlaku bila kita guna skincare tapi juga bila kita guna produk dalaman contohnya collagen jenis minuman. .

Tempoh healing crisis ni paling kritikal sebab ramai yang tak sabar..
.
Proses penyingkiran toksin ni berbeza setiap individu. Ada yang ruam, jerawat kecik, jerawat besar, muka berbahang, mengelupas, gatal dan lain-lain.  Bagi masa paling cepat 2 minggu hingga 1 bulan.
.
Kita dah kumpul toksin dalam kulit dah bertahun-tahun melalui pemakanan, produk skincare, pencemaran dan lain-lain. So, mesti ambil masa sikit nak keluarkan dan bersihkan...

August 24, 2017

List of our official Franchisee / Stockist

List of our official Gold Franchise / Stockist.

For those who wanted to know more about business, want to purchase SNE healthcare products or la'soul skincare, please contact our franchisers. Thank you.

Marita Lansau - Sandakan
http://www.wasap.my/+60108032870

Julita - Kapit /kuching 
http://www.wasap.my/+6019-8230610

Riani Jagah - Lahad Datu / Tawau
http://www.wasap.my/+60138117559

Darawisa - Lahad Datu / Tawau
http://www.wasap.my/+60198959990

Connie Yutah - Kota Kinabalu
http://www.wasap.my/+60148680504

Elvina VV - Penampang  http://www.wasap.my/+60145664444       

Dr. Joseph K - Penampang / KK
http://www.wasap.my/+60 12-892 2581

Rosalin-  sepanggar / indah permai / Sulaman sentral
http://www.wasap.my/+60198092014

Rosie -Inanam /Ranau
http://www.wasap.my/60168157886

Joanita - Inanam/ Mengatal/KK
http://www.wasap.my/0143505572

Vivie - Penang / Ipoh
https://www.wasap.my/+60145738029

Runis Masugal - Penang/kelantan/perak
https://www.wasap.my/+60174408979

Rusiana Masawan Kota Kinabalu /Pitas
http://www.wasap.my/+60198527676

Sapin -Tenom/ Sipitang
http://www.wasap.my/+601115107574

Bozai -Kota marudu/Kudat
https://www.wasap.my/+601112066863

Amoi -Kota Belud
http://www.wasap.my/+60138806363

Elynn Ee - Melaka / Johor http://www.wasap.my/+60163440806

Leirfos - Labuan
https://www.wasap.my/+60128123366

Dayang -Kapit /Sarawak
http://www.wasap.my/+0132000502

Suimie Ann - Telupid / Beluran
http://www.wasap.my/+60138751546

Jenny Yong - Keningau
http://www.wasap.my/+60143507201

Marcelina Lynn - Inanam /Keningau
http://www.wasap.my/+60148507887

Ally Lai -Keningau
http://www.wasap.my/+60146726983

Belle - Kota Marudu
www.wasap.my/+60143734550

Bunga -Kapit /Sarawak
http://www.wasap.my/0198447231

Inungkiling - Sikuati/Kudat
http://www.wasap.my. /+601125307787

Yang - Miri/ Sarawak
http://www.wasap.my/+60127703725

Sherina Iqa - Pitas & Kota Belud
http://www.wasap.my/+0176225727

Julie Veronica - Tamparuli & Tmn Sri Rugading
http://www.wasap.my/+0198125856

Shonnia Buchai - Kota Marudu/Pitas
http://www.wasap.my/+60135094233

Fuji Donny - Sipitang
http://www.wasap.my/+60165404850

Stokis masih diperlukan untuk semua daerah di seluruh Malaysia.
Kelebihan masuk dalam team kami :
👍 FREE training / coaching
👍 Team support
👍 Stokis anda akan di promosikan
👍 Mentorship
👍 Pendidikan berterusan
👍 Award / Anugerah

Hubungi :
Admin Jy 0128233318 / 0149565112

August 20, 2017

Sharing dari Admin Jy

Ramai yg memuja dan memuji orang yg berjaya tetapi...tahukah mereka BAGAIMANA MEREKA BERJAYA dan perolehi kehidupan yg lebih baik dari semalam???...

Benarkan sy berkongsi sedikit pengalaman yg telah sy lalui dalam dua tahun ini ya... bukan riak bukan minta simpati... ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

Hanya berharap dapat memberi sedikit kesedaran dan motivasi kepada yang baru bermula atau sedang bermula... 

Sy #Jy sbg seorang ibubapa,kakak,anak  pada masa yg sama, bermula dari zero pengalaman biz MLM dan sama seperti kamu juga, Jy mempunyai MASALAH BESAR dan masalah ini Jy pegang kuat selama 3 tahun.
๐Ÿ˜ŽSy tiada MASA !
๐Ÿ˜ŽTeda jaga ANAK sy!
๐Ÿ˜ŽTeda KERETA sy!
๐Ÿ˜ŽTeda DUIT!


Tapi... apa yg saya dapat bila terus mengambil alasan tu utk mengagalkan Jy?

Sehingga awal tahun lalu (2016).. Jy kebuntuan. Hidup semakin dikelilingi masalah dan hutang keliling pinggang.Bil2 bertimbun dan bergaduh sesama keluarga..ringkasnya.. beli barang keperluan asas pun susah!!!

Sedih & malu juga bila anak cerita kegembiraan kawan2nya pergi jalan jalan shopping dengan ibubapa mereka. Jy pura2 inda dengar bila anak tanya, BILA MAMI BAWA KAMI JALAN2???..
Stress sedih bila mum sakit perlu jumpa doktor on time appt tapi Jy sebagai ANAK SULUNG tidak dapat bantu mum biayai kos rawatan dan baiki rumah yg usang sempit dan air jatuh lantai bila hujan turun...sedih bila tidak dapat bantu bagi duit belanja sekolah utk adik Jy..
Malu kerana sehingga umur 30 tiada apa2 yg boleh dibanggakan...  ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข maaf, Jy bukan membuka aib sendiri atau meminta simpati tetapi inilah yg sebenarnya.

Sampai satu ketika,  Jy betul2 berada dalam keadaan yg orang bilang TERDESAK, hidup malu mati tak mau .. baru Jy sedar akan PELUANG yg ada depan mata. Yg selalu Jy anggap peluang itu menyusahkan saya. Yg Jy anggap mereka cuma mahu menggunakan Jy.

Jy buang rasa malu dan ego Jy untuk berguru dan belajar dalam biz SFC dengan upline dan mentor walaupun durang mudah dari Jy. Jy rasa tercabar dan malu bila mentor Adryana bertanya, sampai bila ko mau pegang alasan ko tu?? Apa yg ko dapat??

JY upgrade keahlian SNE Jy kepada salah seorang pemegang lesen Gold Francais SNE. Bertindak ikut sistem dan konsep yg diajar. Bukan main cakap BESAR bunyi kuat  mcm tin kosong ja tapi indada bertindak arr...kamalu oiii...

Benda2 yg sebelum ini yg tidak pernah Jy buat... Jy paksa pigi buat ๐Ÿ˜Ž Klu dulu Jy takut mau jumpa dan becakap depan org, Jy paksa diri Jy bercakap depan biarpun Jy bagagar sampai berpeluh takut malu. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ dulu rambut dan pakaian ororongot e macam tu oliou2 bilang si upline, Jy try ubah penampilan supaya org nampak lebih kemas dan yakin untuk berkerjasama dengan Jy. Mula2 memang Jy rasa janggal lain macam ja, tapi betul la apa yg upline cakap. Orang tambah respect dan yakin. 


Jy juga korbankan masa bersama anak,  masa tengok astro on demand,drama korea, masa main game COC ๐Ÿ™ˆ, buang duit sewa kereta p Training KM & KK, sewa kereta bulanan,kerana mahu berjimat Jy ikat perut bila kawan bawa pg makan2 / enjoy.
10 incs jg tebal muka minta bantu keluarga jaga anak Jy , dan yg paling Jy tak lupa.... Jy terpaksa menahan perasaan bila terpaksa kasi tinggal anak beberapa hari utk bantu biz partner yg jauh...(klu yg mama tu pasti faham bagaimana perasaan bimbang anak).
Mcm mau histeria juga bila anak sakit / cedera luka sewaktu Jy tiada dirumah...selera makan hilang, tidur selalu lewat, rehat tidak cukup.  kawan2 semakin menjauh... rentak hidup sudah tak sama.

Lain lagi cakap2 orang sekeliling yg menjatuhkan.. rejection pun tak kurang hebat nya... paling teruk lagi bila orang tu cakap ko kaya sudah kan sebab buat biz ni?.. 

Sy hadam baik2 kata2 orang tu dan pegang sebagai kekuatan utk terus berusaha. Menangis dalam hati, senyum menutup perasaan sebenar.

Memang berat dan banyak CABARAN yg saya TERPAKSA lalui... kadang Jy macam mahu berhenti!!.. mau berputus asa...mental dan fizikal Jy sengsara ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Jy juga manusia biasa ada hati dan perasaan...sama macam kamurang juga...#nawioku kangku..๐Ÿ˜Ž

Setiap kali sebelum Jy tidur, Jy mesti pandai tengok anak Jy yg tidur...ada yg teda pakai selimut,ada yg paluk patung ,ada yg paluk adiknya..
Macam2 Jy fikir. Tidak mau fikir pun  automatik pandai tu soalan datang di fikiran Jy.
Bagaimana durang besok? ๐Ÿ˜ข
Apa yg sudah Jy sediakan untuk mereka??..๐Ÿ˜ข Kalau Jy ditimpa malang.. Bagaimana mereka lalui hari2 mereka?๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข...Makan apa?Baju apa?? Saving?? Rumah?? Kereta??  Sekolah??
Untuk ibu Jy.. apa yg sudah Jy buat untuk kasih dia senang?.. setiap bulan mau jumpa doktor... Semua pun perlukan duit..
Dulu Jy pernah bilang, duit inda penting yg penting hepi cukup makan pakai.
Rupanya...Jy salah ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ. Sekarang mau pg tandas pun mau bayar 50sen. Dulu bayar rm10 sj. Sekarang mau tambah GST lagi. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Walaupun dengan hati yg koyak berkorban perasaan , airmata jatuh tapi yg tidak org nampak.... Jy bukan lagi CUBA tapi BUAT sehabis daya tulang 4 kerat Jy... Jy kasi kuat semangat Jy yg entah berapa peratus lagi tinggal ๐Ÿ˜Ž...Jy pegang kuat tu #MATLAMAT yang sudah Jy tulis dan lukis semasa #PSC1 ๐Ÿ’ฅ hari2 Jy kasi ingat diri Jy sendiri.

Jy mesti kasi tunai janji Jy sama anak Jy. Malu nanti klu anak tanya apa yg sudah Jy buat??
Jy mesti ubah kehidupan kami. Klu bukan Jy atau bukan Jy kasi mula, siapa lagi yg Jy harapkan??
Alang2 Jy sudah start bagus radu sj. Buat saja ikut mentor. Klu mentor buli.. knapa Jy inda buli kann?? ๐Ÿ˜Ž
(jangan ja kita jadi orang yg salah diikuti... pung pang pung pang offer cari biz partner yg sekian2 tapi diri sendiri tiada ciri2 yg disebut.
Suka menyalahkan orang lain untuk mengelakkan tanggungjawab. Nawi oku ๐Ÿ˜Ž)

Hari ini,
Walaupun kehidupan Jy ada sedikit baik dari semalam, sudah mampu miliki kereta kecil sendiri, perbaiki dan besarkan rumah mum yg bocor2 dan sempit, mampu bawa anak2 keluar bercuti dan penuhi permintaan mereka, bagi mum duit poket dan dapat melancong ke beberapa negara bersama adik, kawan dan team dgn percuma, kewangan semakin stabil... Masalah dan cabaran tetap ada malahan semakin mencabar..Tanggungjawab semakin besar dan bertambah.

Tapi tu ja la yg bikin sy tidak hilang fokus..sy setiap kali sy rasa down kena reject, hilang idea tidak tau mau buat apa, tidak tau cara mcm mana mau handle biz partner yg sama perangai mcm sy dulu, sy cari upline dan mentor sy.Pasti ada idea yang bernas dari mereka ☺

Orang bilang...
Jangan juga pernah rasa selesa.. Jangan pernah membelakangkan upline/ mentor / TEAM. Jangan mempertikaikan mereka.
Rupanya bukan mudah menjadi seorang leader /upline /trainer / mentor. Macam Siokkk ja kena panggil ikut tu tittle TAPI utk yg faham tugas dan tanggungjawab tu, Mental dan Fizikal kena ready kuat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sebelum ni sy selalu menyalahkan upline dan mentor sy... Rupanya.... aduiii... maafkan sy...

Kawan kawan diluar sana terutama yang baru mau start...jgn pernah fikir arini buat besok boleh kaya raya sdh. Pg sekolah pun kena stage by stage. Jangan usaha rm10 mau pulangan rm10k pula.... 

Mahu berjaya bukanlah semudah ABC, kita mesti berani berubah, hati kena kuat , sanggup berkorban, Konsisten.. jatuh bangun lagi walaupun terpaksa merangkak berguling macam budak kecil baru belajar berjalan...  sentiasa berada dalam circle yg positif, bergerak kerja bersama team. 

Orang bilang... 

Kau buat kau dapat.. Kau tak buat tak apa. Pilihan ditangan sendiri. Bermula dan berubah sekarang atau sesak selamanya.

Cepat atau lambat bukan ukuran yg pasti SIAPA BERTAHAN DIA JUARA!!!!

#Kihoiii!!!!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Mahu bersama sy, boleh hubungi sy pada bila2 masa. Sy tidak akan janji semanis bintang dan bulan tetapi Sy boleh berjanji tidak akan biarkan kamu sendiri. Sy sedia bantu dan guide asalkan kamu sedia dibantu dan bekerjasama. 

Sharing with full of love n care...
- #Jy
Hugs ❤

Follow 

FB Jy di Jy Seabuckthorn

Wechatt ID jyonlineshop

Instagram : jy_sne_lasoul

WhatsApp : 0149565112 / 0128233318


#JYLasoulholic #Kihoiii #JyBoz #1MGKM